Onze visie

Bij PC Rolin beseffen we ons de waarde van jouw persoonlijke data. In ons computer service centrum zien we maar al te vaak hoe vervelend het is als er foto’s, video’s of andere bestanden verloren gaan door een defecte harde schijf of andere datadrager. Denk aan bijvoorbeeld babyfoto’s, een filmpje van een verre reis die eindelijk gemaakt kon worden of een koopakte van een huis die je in een klap kwijt bent. Er zijn dan verschillende grote data recovery centra waar je terecht kunt voor een speciale recovery, maar dit kost wel een hele smak geld.

Hoewel data recovery nog steeds kostbaar is, willen wij bij Recover je Data het mogelijk maken om voor een lager tarief dezelfde service te bieden als zo’n groot data recovery centrum. Je meldt je datadrager bij ons aan, telefonisch of via onze website en vervolgens bespreken we wat er op de schijf staat en wat je verwachting is van de data recovery. We leggen je graag uit hoe dit proces in werk gaat tijdens een intakegesprek.

Nadat de mogelijkheden besproken zijn kun je de schijf bij ons afgeven of naar ons opsturen en gaan we voor je aan de slag. We houden je op de hoogte via e-mail en waar gewenst via telefoon. Na het onderzoek kunnen we een goede voorspelling doen over wat er gerecoverd kan worden. Ook kunnen we meteen een inschatting maken betreft de tijd die het gaat kosten om alle data veilig te stellen.

pc-rollin-copmuter-reparatie-problemen-verkoop-advies-uden_Header-19-1030x295